Фенове на Игра на тронове, са на мнение, че Джордж

...
Фенове на Игра на тронове, са на мнение, че Джордж
Коментари Харесай

Разкриха как ще завърши сериала Игра на тронове

Фенове на Игра на тронове, са на мнение, че Джордж Р.Р. Мартин към този момент е предизвестил края на сериала в последната книга от поредицата „ Танц с дракони ”, оповестява " Канал 3 ".

В очакване на последния осми сезон от хитовата сага в онлайн пространството валят теории и спекулации. Най-големият въпрос, несъмнено, е развръзката, а тя няма по какъв начин да не повдигне въпросът за Азор Ахай – именитият воин, който постоянно се загатва от алената жрица Мелисандра. Според легендата, разказана от Мартин в романите му, Азор Ахай е победил белите бродници с меча си Светлоносец и поставил завършек на Дългата нощ, която покрила света на Вестерос. Така идва въпросът: Кой е обещаният принц? и Реален ли е той?

За да помогне за разплитане на този ребус консуматор в Reddit пусна откъс от последната излязла книга на Джордж РР Мартин „ Танц с дракони ”, в който се споделя по какъв начин Мелисандра гледа в пламъците за знамение за Станис, само че всичко което вижда е единствено Джон Сняг. Червената жрица желае от Бога Р ”хлор да прозре кой е Азор Ахай, само че той и демонстрира единствено Сняг. Ако Р ”хлор е единствения същински Бог, това значи, че имаме отговора на края на сериала в една книгата на Мартин.

Джон Сноу е желания ключ към свалянето на Краля на нощта от милиони почитатели, а тази интрига може да удостовери и най-лошата вест за майката на дракони Денерис Таргариен, защото съгласно пророчеството Азор Ахай калява меча Светлоносец като го забива в сърцето на обичаната си Ниса Ниса.

Има почитатели, които обаче насочват тази доктрина към Джайм Ланистър, който на собствен ред би могъл да е Азор Ахай, тъй като на собствен ред той може да убие Церсей. Майги жабата пророкува на Церсей Ланистър, че ще бъде убита от по-малкия си брат. Въпреки, че са близнаци обаче Джайм е по-малък от Церсей, защото се ражда уловил сестра си за крайници, излиза наяве от романите на Джордж РР Мартин.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР