Фенове и критици хвалят Каубой Картър - албумът на Бионсе

...
Фенове и критици хвалят Каубой Картър - албумът на Бионсе
Коментари Харесай

„Каубой Картър“ на Бионсе се радва на големи похвали

Фенове и критици хвалят " Каубой Картър " - албумът на Бионсе с богата история, който се издига в класациите след горещо предстоящата премиера през днешния ден, съобщи Агенция Франс Прес.


Шумна, широкообхватна респект към южняшкото й завещание, втората част от трилогията й " Ренесанс ", състояща се от 27 композиции, е успех в жанрово отношение, който възхвалява чернокожата просвета в страната.

" Сякаш Бионсе е следила някои от еволюционните скокове и задръжки, които кънтрито претърпява, до момента в който предефинира границите си - както музиката постоянно е правила - и е споделила: " Гледайте и се учете. Мой ред е ", написа критик в развлекателното издание Variety.

" Но въпросът не е единствено в това какво Бионсе може да направи за кънтри музиката; въпросът е какво нейната идея за кънтри може да направи за нея, като разшири музикалната ѝ империя и даже към този момент добре построеното ѝ самочувствие. Това е доста ", прибавя той.

Твърде рано е да се каже къде " Cowboy Carter " и неговият обемен траклист ще се настанят в класациите, само че е несъмнено, че албумът има голям търговски капацитет.

Родената в Хюстън 42-годишна певица е пионер и занаятчия на изненадващото стартиране на албума онлайн, само че за първите два " Ренесанса " тя се обърна към по-традиционна маркетингова тактика, с изчислени промоции и първокласни физически издания за закупуване.

Нейната ода за танците " Ренесанс " се изкачи до първото място в Билборд, когато беше публикуван през 2022 година, а " Cowboy Carter " наподобява квалифициран за повтаряне.

Добавете още едно хитово турне, каквото тя направи за " Акт I " - " Бионсе взрив " безусловно беше упрекната, че е повишила инфлацията в Швеция, и поддържа локалните стопански системи на всички места, където се подвизаваше в града - и кралица Бий ще прави-си-до напряко в банката. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР