Феноменът Слава Севрюкова е диагностик, лечител, духовно извисен човек. Професори

...
Феноменът Слава Севрюкова е диагностик, лечител, духовно извисен човек. Професори
Коментари Харесай

Слава Севрюкова и нейните безценни съвети към българите

Феноменът Слава Севрюкова е диагностик, врач, духовно извисен човек. Професори я назовават " окото на Вселената " и я търсят за препоръки от професионално и персонално естество.

Леля Слава, както я назовават всички, които са я познавали, има приключено четвърто поделение, но с лекост приказва на езика на науката. Тя разказва геометрията на атома и кристалната решетка на елементарното вещество, показва тяхната компактност и градеж, формулира закони за придвижването на атомните частици, има приети научни изобретения, написа " България през днешния ден ".



Тя се трансформира в международен феномен освен поради точни пророчества, които прави, само че и поради значими научни открития, описвайки градежа на атома, години преди учените.

В книгите " Бъдете в този свят, само че не от този свят " и " Зеница към Вселената ", Христо Нанев споделя любопитни цитати от Слава, които са самобитни препоръки към нас, българите.

" Откажем ли да приемем злото, с трезва оценка за нуждата от него, ще се затворим и за положителното. Няма инцидентни хора, инциденти, теглила. Споходилото ни е справедливо някъде, в миналото. Не от другиго, от нас. "

" Знанието болежка носи. Мъдра е ориста – оттласква ни от бряг на бряг, заглаждайки като речни камъни режещите ръбове на нашите недостатъци. Колкото до „ кръста ", който ни чака, той би трябвало да е толкоз тежък, колкото всеки може да поеме. Ако щастието и нещастието построяват пътя, Мъдростта е крайната цел. Доброта и Любов я осветяват! Празник е деня, в който сме положителни. "



" Реализираме задачата си в рамките на ориста. Тя е закодирана в душата. Сред проблясващите в гръдта божествени искрици. Трудно се разпалват! Душата е светлина. Страшно е, загърбим ли я. Трябва да осветява пътя. Поддържа се с мъдрост. Мъдростта осмисля, дава хубост и на най-мрачния сезон – преклонната възраст. Красотата на залеза. "

" От една майка – две деца. И двете разнообразни. Помислете, какво на тоя свят, при неявяване на духовно прояснение, облагородява повече от многообразните тествания? Не си въобразявайте, че сте рожба само на порива обич на вашите родители. Създала ви е мъдростта на Вселенския разсъдък. "

" За чудесата би трябвало подарък небесен. Човек е като лозовия плод – колкото по-усърдно го притискат и смазват босите ожулени пети на Съдбата, в толкоз по-горчиво и упойващо вино се трансформира. Или в оцет – престои ли в леност. Старо, остаряло е моето вино. "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР