Фенът на Евертън Тони Белю нарече Висшата лига корумпирана и

...
Фенът на Евертън Тони Белю нарече Висшата лига корумпирана и
Коментари Харесай

Фенът на Евертън Тони Белю избухна срещу корумпираната Висша лига в яростни разговори на живо СПОРТНА тирада

Фенът на Евертън Тони Белю назова Висшата лига " корумпирана " и " безспорен срам ", откакто Нотингам Форест бяха ударени с лишаване на четири точки.

Форест е вторият тим, на който са отнети точки този сезон за нарушение на разпоредбите за облага и резистентност (PSR) на лигата, като Евертън лиши 10 точки през ноември, преди наказването им да бъде понижено на шест след обжалване.

И Белю остана гневен от обстоятелството, че приспадането на точки на Форест е по-малко от това на Евертън, макар обстоятелството, че карамелите са имали преразход от £19,5 милиона, до момента в който Форест е преразход с £34,5 милиона.

Бившият международен първенец по бокс също подлага на критика лигата за обстоятелството, че Манчестър Сити е упрекнат в 115 нарушавания през февруари след четиригодишно следствие и този случай към момента не е организиран.

„ Това е безспорен срам “, възмути се Белю в talkSPORT. „ Висшата лига би трябвало да бъде прегледана. Ще свърши като ФИФА, с пътя, по който потеглиха с корупцията и всичко това. Това е абс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР