Фен клуб Сектор Б изрази възмущението си от назначението на

...
Фен клуб Сектор Б изрази възмущението си от назначението на
Коментари Харесай

Сектор Б недоволства от Кабаков, сините го обвиниха, че е фен на ЦСКА-София

Фен клуб " Сектор Б " изрази възмущението си от назначението на рефера Георги Кабаков за съботния дуел на сините против ЦСКА-София. Феновете настояват, че този арбитър свири на отбора единствено в мачове с алените. Ето какво пишат почитателите на Левски по този въпрос, като Sportal.bg разгласява мнението без редакторска интервенция:

" Кой си назначи Георги Кабаков за основен арбитър на мача Левски - Тире в събота!?

Лицето Георги Кабаков не беше свирило мач на Левски от 22 май 2016 година, когато след скандално съдийство против Левски от клуба излезнаха с декларация, че повече не желаят той да управлява наши мачове... и по този начин до май месец тази година при 0:3 от ГМО-то и в този момент 21 октомври още веднъж против ГМО-то, след година спиране отново го назначават за основен арбитър на мачове на Левски, само че единствено в такива против Микре. Между другото съдейки по корицата му във фейсбук (която сме пуснали изпод, има последователност един вид) очевидно и той припознава, а и е обществена загадка, че е разпален последовател на ГМО-то.



Изразяваме дълбокто си отвращение от това предопределение и заявяваме изрично, че в случай че Кабаков опорочи мачът ще усети безусловно какво значи наследник пъкъл!

Също по този начин призоваме последователите на Левски за още по-голяма повсеместност и напън от трибуните в събота! Явно за следващ път ще сме сами против всички! "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР