Фелдшер описа пълния хаос“ в пренатовареното отделение за спешна помощ

...
Фелдшер описа пълния хаос“ в пренатовареното отделение за спешна помощ
Коментари Харесай

Около 15 линейки са принудени да се редят на опашка пред болницата за спешна помощ в „най-лошите сцени от Covid насам“

Фелдшер разказа „ цялостния безпорядък “ в пренатовареното поделение за незабавна помощ на болничното заведение на Деня на деня, като изображения демонстрират до 15 коли за спешна помощ подредени извън.

Казаха се, че сцената в болница Royal Bolton е най-лошата „ от Covid насам “, като отделенията са препълнени с очакване до четири часа. Една майка, която заведе сина си в незабавното поделение, беше посъветвана да извика такси вместо кола за спешна помощ, откакто се обади на 111.

Фелдшерът, който пожела да остане неизвестен, дойде в болничното заведение с пациент през вчерашния ден обяд и разказа тревожната обстановка. „ Беше безпорядък. Не е било по този начин от години, от Covid насам. Беше цялостен безпорядък и не употребявам с лека ръка термина. Персоналът на A&E прави всичко допустимо, само че е неприятно. Има коли за спешна помощ на всички места.

„ Пристигнахме в болничното заведение с пациент и трябваше да чакаме близо три часа и половина. Това беше тъкмо преди обяд, само че в този момент е още по-лошо “, сподели медикът пред Manchester Evening News. На неговия уеб страница шефовете споделиха, че незабавната помощ е „ доста натоварена “ с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР