Feeling like a million bucks – това е израз, който

...
Feeling like a million bucks – това е израз, който
Коментари Харесай

Григор Димитров и какво е „да се чувстваш като 1 милион долара“


„ Feeling like a million bucks ” – това е израз, който американците доста обичат да употребяват при положение, в който някой е откраднал шоуто за себе си, правейки нещо извънредно. Когато в действителност някой се усеща на седмото небе.

Да се „ чувстваш като милион $ “ обаче е метод на мислене на Григор Димитров. Първата ни ракета описа пред Tennis TV, че не му би трябвало специфичен мотив, с цел да бъде убеден. А изявлението беше в подтекста на успеха му над Ян-Ленард Щруф в Маями и

„ Няма потребност да правиш такива точки, с цел да се чувстваш по този начин. Това е всекидневно чувство “ – описа Димитров.

„ Не знам по какъв начин да нарека удара. Аз играех доста скуош, тъй че това, очевидно, доста е помогнало. Такива моменти не мислиш тъкмо какво правиш. Условията са тежки – влажно е, топло е. Има доста фактори, с които би трябвало да се съобразяваш. Трябва да си съсредоточен от началото до края “.

„ Много се веселя, че победих. Имах компликации в Маями в поселдните шампионати и желаех да трансформира това. В последните седмици бях на приливи и отливи, имаше неща, свързани с тялото ми, с които трябваше да се оправя “ – приключи българинът.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР