Фаза на Луната: Втора четвърт; пълнолуние. Луната е в знак Водолей

...
Фаза на Луната: Втора четвърт; пълнолуние.
Луната е в знак Водолей
Коментари Харесай

Един от най-лошите дни за работа и бизнес

Фаза на Луната: Втора четвърт; пълнолуние.

Луната е в символ Водолей от 06:59ч на 1 август до 06:07ч на 3 август

Луната във Водолей носи разнообразни изненади. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Практически е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено.

Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, забавно, извънредно.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 21:09ч

Лунният календар дефинира този ден за демонски. Смята се, че прислужниците на Дявола управляват този ден, по тази причина е сложен и комплициран. Енергията на деня е толкоз мощна, че всичко позитивно и негативно в индивида се усилва неведнъж.

Този интервал се характеризира с прочувствена неустойчивост. Този лунен ден е ден на изкушенията, измамите, илюзиите и греховете. Активира се нашият вътрешен съблазнител, по тази причина може да срещнете доста съблазни и изкушения в разнообразни сфери на живота. Тайното може да стане очевидно. Има заплаха да станете елементарно податливи на отрицателни въздействия и внушения, мързеливи, с отслабен самоконтрол.

Бъдете деликатни, в такова положение елементарно могат да ви излъжат, а с цел да не стане това, не би трябвало да предприемате значими дейности.

Появява се податливост да се работи инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат разнообразни недомислени действия, само че следствията от тях ще са отрицателни.

Добре е да се заобикалят шумните компании и места, където има скупчване на доста хора. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние.

В този ден е добре да се съблюдават разпоредбите на аскетизма.

Един от най-лошите дни за работа и бизнес. Възможни спънки, неточности. Стойте надалеч от съществени проблеми. Не си и помисляйте за никакви финансови интервенции, отложете значими договаряния.

Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването позитивно ще въздейства върху мислите. Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не се занимавайте със самолечение.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с обич, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошаване и незадоволство по-късно.

Подстригване - Неблагоприятен ден. Може да имате неприятности със здравето и да се утежни самочувствието ви, да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие,ю крах на силите.

Особено неприятно е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 21:09ч на 1 август до 21:45ч на 2 август

В 21:32ч настава Пълнолуние в символ Водолей.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР