Фаза на Луната: Първа четвърт, Нарастваща Луна в знак Телец

...
Фаза на Луната: Първа четвърт, Нарастваща Луна в знак Телец
Коментари Харесай

В този ден силата на словото е особено голяма

Фаза на Луната: Първа четвърт, Нарастваща Луна в символ Телец до 21:41ч на 16 февруари

На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Търпението доста нараства. Увеличава се силата на волята. Хармонията в връзките с другите зависи от това, до каква степен сте толерантни и търпеливи с тях. Ако се появят проблеми на хоризонта, ще ги приемете по-равнодушно.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза в този момент са доста уязвими. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от настинка.

Лунен календар:  7 лунен ден от 10:11ч на 15 февруари до 10:40ч на 16 февруари

В този лунен ден не би трябвало да се приказва доста. Колкото по-малко, толкоз по-добре. Хубаво е да се произнасят молебствия. Цялата природа, целият свят в този момент са доста дружелюбни към всяка казана дума, даже инцидентно изречена. Бъдете деликатни: всичко казано, може да се реализира. Това, което пожелаете на някого или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено рисково е да лъжете в този ден. Хубаво е да се насочат положителни пожелания.

Този ден е за каузи, които бързо могат да бъдат приключени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи триумф, когато се съблюдава правдивост. Въпреки това, нараства престъпността. Провокативен ден. Може би ще бъдете предизвикани да слушате злословия, да кажете някои неприлични думи. Не бива да се псува. Практиката на мълчанието е доста потребна в този интервал, тъй като ще даде прелестна отмора на вашата нервна система. Доста комплицирано време. Старите проблеми имат потребност от решения, само че те надали ще бъдат открити в този момент. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл.

Енергията в този ден влияе на човек посредством чакрата Вишудха (гърлената) и планетата Меркурий. Ограничете пушенето. Гърлото и белите дробове са уязвими. Лечението на зъбите също е противопоказно. Не бива да се вадят зъби. Препоръчва се да се правят дихателни извършения. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата.

Не забравяйте, че този ден залагате стратегия за събитията от бъдещето. Ето за какво четете и изговаряйте словесни формули за триумф и шанс, подхранвайте себе си с потребните сили на благосъстоянието, създавайте стратегии на благополучие и благополучие за себе си, околните, за вашето семейство.

Диета - Не би трябвало да се яде пилешко месо, яйца и артикули от тях. Препоръчва се пиянство на сокове.

Сексът в този ден би трябвало да е гальовен. Нужно е да казвате единствено благи и нежни думи. Помнете, че в този ден силата на словото е изключително огромна. Изразете любовта си, похвалете, възхищавайте се на колегата си.

Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР