Фаза на Луната: Първа четвърт, Нарастваща Луна в знак Овен

...
Фаза на Луната: Първа четвърт, Нарастваща Луна в знак Овен
Коментари Харесай

Денят се счита за добър и щастлив, подходящ за активни действия

Фаза на Луната: Първа четвърт, Нарастваща Луна в символ Овен до 17:03ч на 14 февруари

По време на наличието на Луната в огнения знак Овен усещаме сила и интензивност и сме по-решителни да реализираме задачите си и можем да стартираме нови стъпки, да бъдем по-самостоятелни и склонни към бързане в доста дейности. Хората изпитват предпочитание да приложат своите проекти в деяние. Удоволствието и авантюристичният дух са отличителните белези на тази наклонност и е време за смяна и усъвършенстване. Във въздуха витаят самочувствие, оптимизъм и позитивни усеща. Животът вибрира с чувство за възобновяване. Хората реагират самоуверено на провокациите с възприятие на храброст и жизнеспособност.

Важно е през този интервал да се опитваме да направляваме нервите си и да бъдем по-търпеливи и дипломатични в връзките си с другите, тъй като силите ни вършат да сме по-агресивни от нормално. Уязвими са очите, очните дъна, главата, горната челюст.

Лунен календар: 5 лунен ден от 09:23ч на 13 февруари до 09:46ч на 14 февруари

Този лунен ден се смята за добър и благополучен. Символ на деня е Еднорога. Приветства се всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на личните дейности, работа над вътрешната осъзнатост и над чистотата на мислите и желанията. Четенето на молебствия и мантри може да подкрепи този развой.

Енергията на деня е идеална за дейни дейности. Физическото натоварване оказва положително въздействие. Особен резултат има и практикуването на йога. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна естетика и мир, което ви разрешава да постигнете успокояване.

Новите каузи няма да донесат триумф. Добре е да се вършат проекти за бъдещето. Всички мисли, даже мимолетни и незначителни, могат да станат действителни през този интервал. Добре е да контролирате мозъка си, с цел да не навредите на себе си или на другите. Всички промени, които се случват през този интервал, не би трябвало да ви тревожат. Това е моментът на преход към напълно ново равнище: по-високо, по-удобно, по-добро качество.

На петия лунен ден е изцяло обикновено, в случай че настроението и положението ви не са постоянни. На сутринта може да чувствате, че ви е радостно, а по обяд всичко към този момент ви е досадно. Не се плашете от такива фрапантни промени. По този метод тялото се пробва да се обнови, да се отърве от непотребното. Според поверието в 5 лунен ден е потребно да поплачете, освен това освен на сън, само че и в реалност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден подхожда за кръщение.

За уязвима зона се смята стомаха. Употребявайте единствено лека и прясна храна, свежи артикули, лесни за храносмилане. Препоръчват се млечни артикули. Пийте билкови чайове. Ако здравето ви пострада през днешния ден, значи, че би трябвало да измененията нещо в себе си. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Всяка храна, която постъпва в организма в този момент се отразява освен на тялото, само че и на аурата.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен и да се одобри като целителен. Сложните пози е добре да се заобикалят.

Подстрижката може да усъвършенства материалното положение и цялостното благоденствие. Благодарение на нея може да се освободите от депресивно положение.

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР