Фаворитката на Кирил Петков - Лена Бориславова, която застана начело

...
Фаворитката на Кирил Петков - Лена Бориславова, която застана начело
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Тайният живот на Лена Бориславова 

Фаворитката на Кирил Петков - Лена Бориславова, която застана отпред на кабинета му, обича нощния живот и пътешествията.

32-годишната говорителка на премиера може да се похвали с изящни фотосесии от далечни и екзотични кътчета на света. Преди да нагази в политиката, хубавата Лена се е наслаждавала на равнодушие и е посетила десетки туристически дестинации. Едно от последните ѝ пътешествия е било чак до Виетнам, където Бориславова се среща с античната азиатска просвета в предпазения от ЮНЕСКО град Хой Ан. Преди това пък е била в Камбоджа, с цел да види онлайн фамозния храмов комплекс Ангкор ват. Фототесия Лена има и от безоблачен Египет, където театралничи до Хеопсовата пирамида, а по-късно и посред пустинята, качена върху камила.

С друго пътешестване, само че зад Океана, е обвързван професионалният път на Лена. След като приключва право в Софийския университет – първа по триумф, отива да учи право в Харвард в Съединени американски щати. Бориславова отпътува с ясната цел да се върне в България, откакто приключи. Но не отхвърля, че когато пристигнал моментът да напусне Щатите, вътрешно била на кръстопът.

На всички снимки тя е сама, въпреки в коридорите на Народното събрание да се шушука, че има връзка със зам.-шефа на Народно събрание Мирослав Иванов, който също е от листата на „ Продължаваме промяната “ и е измежду правилните хора на премиера Кирил Петков. Колкото и да се стараят да прикриват околните си връзки, Лена и Мирослав въпреки всичко споделят извънработното си време и дружно посещават заведения, нощни клубове и уроци по изобразяване, видно е от фотосите им из обществените мрежи.

Младата юристка обаче има и бурно тийнейджърско минало, обвързвано с много купони и питейни заведения. Въпреки че се е пробвала да замете следите, приятелите ѝ от студентските и ученическите години към момента пазят спомените от купонджийския интервал. Впечатление прави, че като по-малка Бориславова е била много по-ексцентрична и се е носила с бунтарска къса прическа, евентуално въодушевена от музикалния жанр, който избира.

Лена е буйна почитателка на рок динозаврите от „ Металика “, а от българските групи харесва „ Д2 “. Фигурата си, по която въздишат всички в Народното събрание, поддържа с национални танци, като дълго време била част от фолклорен отбор.



Бориславова със зам.-шефа на Народното събрание Мирослав Иванов



Лена е част от фолклорен отбор



На дипломирането в " Харвард "



С Мирослав и другари посещават кръжоци по изобразяване



Лена (в средата) на камила в Египет



На екскурзия във Виетнам



С компания в нощен клуб
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР