Фаталният инцидент, случил се на снимачната площадка на най-новия филм

...
Фаталният инцидент, случил се на снимачната площадка на най-новия филм
Коментари Харесай

Аудио запис може да покаже кой е виновен за фаталния инцидент с Алек Болдуин

Фаталният случай, случил се на снимачната площадка на най-новия филм на Алек Болдуин - " Rust ", при който операторка бе простреляна съдбовно, а режисьорът на кино лентата бе ранен, е най-горещата тематика в медиите от последните дни.

Алек Болдуин простреля инцидентно Халина Хътчинс по време на фотосите в Ню Мексико, макар че тя и режисьорът на лентата са били зад защитно стъкло.

Пистолетът, с който стреля артистът, е трябвало да бъде реквизитен и зареден с халосни патрони. Минути преди трагичния случай асистент режисьорът го е уверил, че оръжието не е заредено с бойни патрони.

За съдбовния случай към този момент има обвинен, написа Блиц. Обаждането до телефона за незабавни случаи сочи, че екипът подозира кой е виновен за съществуването на същински патрон в оръжието.

Във съдбовния ден, първа за случая оповестява ръководителката на сценаристите на филмовата продукция. След като споделя, че Халина Хътчинс и Джоуел Соса са простреляни, тя загатва, че избран човек носи отговорност за нещастието, без да посочва името му.

" Те ми се разкрещяха по време на обяд, говорейки за проверки. Видяхте ли го да се доближава до бюрото ми и да ми крещи? Той би трябвало да ревизира оръжията. Той е виновен за това, което се случи ", се чува на записа от позвъняването.

Това ускорява спекулациите, че продукцията може да е позволила съществени пропуски във връзка с сигурността, които да са довели до нещастието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР