Фасада се срути зрелищно в центъра на София. показва как

...
Фасада се срути зрелищно в центъра на София. показва как
Коментари Харесай

Огромна фасада се срути в центъра на София

Фасада се срути зрелищно в центъра на София. демонстрира по какъв начин стената пада некотролирано върху улицата, като на мястото не се вижда обезопасяване и заграждения. Общински чиновник, евентуално на столичното " Паркиране и подвижност ", се сепва и потегля в другата посока. 

По информация на Българска национална телевизия случаят е станал към 11 часа, а фасадата е паднала върху улица " Асен Златарев ". Както " Сега " писа, на това място за срутване бе готова остаряла постройка на телефонната палата. 

От регион " Оборище " обясниха за " Сега ", че в действителност става въпрос за случай, макар че събарянето е било планувано. " на този строител по отношение на подготовката за срутване на постройката. Имаме обаче огромен проблем - тъй като Законът за устройство на територията не указва нищо по какъв начин би трябвало да се събарят здания. Ние видяхме, че има притеснителни условия - строителят беше изтърбушил от вътрешната страна постройката, бяха останали единствено стени, само че бе обяснено, че със специфична технология и потребление на челюсти стените ще се събарят във вътрешността, а не на открито. Станала е огромна пакост, за щатисте, без потърпевши ", описаха за " Сега " от пресекипа на регион " Оборище ". Инвеститорът сигурно ще бъде глобен. 

Повече детайлности за случая ще има следобяд. 

Предисторията:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР