Фантазьор, който измисли вредни неверни твърдения, че е бил изнасилен

...
Фантазьор, който измисли вредни неверни твърдения, че е бил изнасилен
Коментари Харесай

Фантазьор в затвора за отвратителни лъжи, че шестима напълно невинни мъже са го изнасилили

Фантазьор, който измисли нездравословни погрешни изказвания, че е бил изнасилен от шестима почтени мъже, беше наказан на осем години затвор.

Лиъм Смит аргументи шокиращи премеждия на жертвите си, някои от които бяха склонни да се самоубият от неговите неистини. Всички те бяха задържани и трябваше да преминат през натрапчиви криминалистични проби от полицията, макар че не са създали нищо неприятно.

27-годишният Смит от Армли Ридж Роуд, Лийдс и прочут също като Джеймс Смит и Джеймс Робъртсън, беше наказан от журито в Кралския съд на Нюкасъл по седем обвинявания за осъществяване на дейности, целящи или възнамеряващи да извратят хода на правораздаване във връзка със събития, случили се на разнообразни места, в това число Нюкасъл, Южен Тайнсайд и Съндърланд.

Произнасяйки присъдата, арбитър Пени Морланд му сподели: „ За интервал от две години и половина вие направи седем подправени недоволства за обезчестяване против шестима разнообразни мъже. Всички мъже бяха задържани и разпитани и всички бяха подложени на с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР