Фънки призна интимна тайна за Алекс Сърчаджиева Росен Плевнелиев за

...
Фънки призна интимна тайна за Алекс Сърчаджиева Росен Плевнелиев за
Коментари Харесай

Бомба: Вижте сина на Плевнелиев и Деси Банова СНИМКИ

Фънки призна интимна загадка за Алекс Сърчаджиева

Росен Плевнелиев за пръв път сподели сина си от синоптичката Деси Банова 6 месеца след неговата поява на бял свят. Бившият президент гордо театралничи с дребния Йоан в комфортен ресторант, където се щракнал за спомен със свои другари, откакто обядвали дружно.

За фотоса майката Деси предпочела да остане отвън кадър и да се наслаждения на няколко мига успокоение, до момента в който мъжът ѝ я анулира в дундуркането на бебето. Макар да е едвам на половин годинка, наследникът на Плевнелиев и Банова към този момент има деен обществен живот. От напълно невръстна възраст той съпровожда родителите си по обеди и вечери в скъпи заведения за хранене, както и по почивки.



Фотографите на „ Ретро ” засякоха преди дни Плевнелиев да кара колата на жена си, вместо да се вози в лъскавото ауди, ръководено от водач. След като при започване на годината синоптичката катастрофира с мерцедеса си на „ Цариградско шосе “, обичаният ѝ я подари с не по-малко първокласен черен джип на марката „ Рено “. Зад неговия волан постоянно сядал и самият Плевнелиев. Очевидно навиците на експрезидента не са се трансформирали и той продължава да стопира като началник освен пред дома си. Папараците ни видяха по какъв начин някогашният държавен глава паркира джипа си безусловно на сантиметри от входа на Нова телевизия. След като свърши работния си ангажимент там, той незабавно се насочи към фамилното жилище, с цел да анулира половинката си в грижите по бебето.

Припомняме, че Деси няма детегледачка, само че можела да разчита на майка си Лили когато и да е на денонощието. Това се случвало рядко, защото експрезидентът и русокоската предпочитали да се носят на всички места в комплект и да не се лишават от нито един миг със сина си Йоан. Те към този момент крояли проекти за лятната си отмора, като най-вероятно още веднъж щели да събират слънчеви лъчи на мира в прилежаща Гърция, където Росен има баровско имение.

В началото на годината той разгласи, че е трансферирал собствеността на морската си хасиенда на Халкидики на синовете си от предходния си брак с Юлияна Плевнелиева, само че все пак си оставил малка врата и можел да продължи да го употребява и посещава с новото си семейство. Предстоящата лятна отмора няма да е първата за бебето Йоан.

разгара на зимата Росен и Деси го заведоха за пръв път на спа почивка в първокласен комплекс, намиращ се в село Баня, на няколко километра от Банско. Бившият президент и половинката му изкараха няколко дни и нощи в четиризвездния хотел „ Хот Спрингс Медикъл енд СПА “, в който предходната година пък Корнелия Нинова заведе елита на Българска социалистическа партия на партиен семинар. написа ретро.

Плевнелиев кара реното, което неотдавна подари на Деси


Бившият държавен глава паркира като началник на сантиметри от входа на Нова телевизия


Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР