Фалшиви отзиви за продукти в Amazon Marketplace се продават онлайн

...
Фалшиви отзиви за продукти в Amazon Marketplace се продават онлайн
Коментари Харесай

Фалшиви отзиви за продукти в Amazon се продават „на едро“ онлайн

Фалшиви мнения за артикули в Amazon Marketplace се продават онлайн „ на едро “ съгласно потребителската група Which?, съобщи „ Би Би Си “.

Платформата е разкрила 10 уеб страницата, които оферират лъжливи ревюта с цена за една численост минимум 5 паунда, както и опция за стимулиране на позитивни мнения в подмяна на възнаграждение или даване на безвъзмезден артикул.

Говорител на Amazon изясни, че подправените мнения се отстраняват от уеб страницата за електронна търговия и се подхващат дейности против всеки, замесен в такава корист.

Marketplace дава опция на търговците да продават артикули посредством уеб страницата на Amazon. Платформите за ревюта дават опция за закупуване и на пакети със стартова цена от 620 паунда за 50 ревюта до 8 хиляди паунда за 1000 ревюта.

Как се виждат подправените ревюта онлайн?

Бъдете скептични. Това може би е най-хубавото „ оръжие “, изключително в случай че има висок брой ревюта във връзка с един артикул спрямо други от същата категория.

Четете. Търсете дали един и същи изказ се употребява в няколко ревюта.

Брандове, които не познавате. Ако не разпознавате марката, проверете дали има личен законно изглеждащ уебсайт с ясно упоменати контакти.

Внимавайте с артикули с доста фотоси или видеоклипове. Търговците могат да подтикват подправените рецензенти да предизвикват хората да прибавят фотоси и видеоклипове.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР