Фалшива новина обиколи социалните мрежи миналата седмица, а именно тази

...
Фалшива новина обиколи социалните мрежи миналата седмица, а именно тази
Коментари Харесай

Екипът на Фавиол Сефери: Страхуваме се да излезем от домовете ни, мутри ни дебнат

Фалшива вест обиколи обществените мрежи предходната седмица, а точно тази за гибелта на влогъра Фавиол Сефери. В инстаграм профила му бе оповестен пост, в който бе обявено, че Сефери към този момент не е измежду живите.
Прочетете още
Малко по-късно стана ясно, че в действителност младият мъж е жив и здрав, само че няма достъп до профилите си в платформите. Оказа се, че екипът му, който е поддържал сметките му е злоупотребил и е разгласил погрешния пост.

До спора се е стигнало откакто преди дни Фавиол съобщил на екипа му, че има намерение да прекъсне взаимоотношения с тях. Разбрали са се да се срещнат, с цел да изяснят връзките си. На сутринта обаче влогърът вижда известие, което гласяло, че с цел да му върнат профила, чиновниците желаят да им бъдат изплатени заплатите за шест месеца напред.

След като Фавиол е отказал да го направи, екипът му съзнателно е разгласил въпросния пост в инстаграм.



Няколко дни по-късно екипът на Сефери се свърза с TrafficNews , с цел да показа терзанията си. Хората настояват, че в деня на случката са се извинили и са поели отговорност за постъпката си.

„ Пишем ви от изтощение. Това е извънредно от наша страна, само че поехме отговорност и бяхме подготвени на всичко, с цел да се разберем по кротичък метод. От тогава стартира кошмарът за нас. Никой от екипа ни не спи вкъщи си сега. Всички се крием, тъй като някакви мутри на Фавиол обикалят към домовете ни. Когато му се обадим той крещи и ни псува и даже ни заплашва. Казахме му че ще пуснем тъжба в полицията, а той отвърна, че надали ще стигнем до там живи ", написаха от екипа му до медията ни.

Те прибавиха, че още на идващия ден са върнали достъпа до профила му и са споделили, че не желаят пари, тъй като доста се срамят от постъпката си, само че все пак заканите траяли.

Съдейки по погрешната информация, която екипът му популяризира в профила му, е под въпрос дали изказванията им дават отговор на истината. По този мотив потърсихме пострадалия Фавиол Сефери, с цел да даде коментар по случая, само че без триумф.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР