Фалшива ли е новината, че лично премиерът Бойко Борисов се

...
Фалшива ли е новината, че лично премиерът Бойко Борисов се
Коментари Харесай

Деница Златева, БСП: Фалшива новина ли е, че Борисов ме канеше в правителсвото? Севделина Арнаудова, ГЕРБ: Идваше при него в НДК зад гърба на Нинова

„ Фалшива ли е новината, че персонално министър председателят Бойко Борисов се е обадил на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, с цел да ме предложения да остана на поста в държавното управление? Фалшива вест ли е фактът, че имахме персонален диалог с него по този въпрос?“ Това попита зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева на брифинг на „Позитано“ 20.

„И след разискване на ИБ на Българска социалистическа партия препотвърдихме решението си, взето на Национален съвет на партията, че няма да влизаме в никакви обединения и да участваме под никаква форма в ръководството на страната и оставаме опозиция“, изясни Златева.

„Деница Златева, не помниш ли какъв брой пъти идваше при Бойко Борисов в партийната централа на НДК на 17-тия етаж, зад тила на Корнелия Нинова? Аз помня най-малко две такива срещи… Не помниш ли и какъв брой вътрешна опозиция имаше тогава в теб, че твоята председателка желае да провали европейското председателство“, попита началникът на държавната осведомителна работа Севделина Арнаудова от ГЕРБ във фейсбук.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР