Фалшив таксиметров шофьор в София издал на клиентка - чужденка

...
Фалшив таксиметров шофьор в София издал на клиентка - чужденка
Коментари Харесай

Шофьор на фалшиво такси се отчел пред пътник - чужденец с медицинска вместо касова бележка

Фалшив таксиметров водач в София издал на клиентка - чужденка здравна, вместо касова записка, заяви в репортаж Нова телевизия.

Служителка на словашкото обществено министерство Зденка Рихтер пристигнала в София в командировка късно вечерта. Във фоайето на терминал 1 тя била пресрещната от мъж, който й предложил да я закара до хотела с такси. Тя се съгласила, а той взел багажа й, само че вместо да тръгне към стоянката на такситата се придвижил към далечен дребен паркинг. Чужденката не се решила да възрази, тъй като било късно, мрачно, а и багажът й бил в неговите ръце, описа пострадалата.

 Скрийншот от репортажа на Нова телевизия
Скрийншот от репортажа на Нова телевизия

" Той ми даде това. Колегите ми споделиха, че това е записка, в случай че си в болница ", описа Зденка Рихтер пред кореспондент на Нова телевизия и сподели попълнена на ръка здравна записка, на която е написана " цената " на транспорта - 10 евро. " Официалните таксита издават фискален бон. Когато таксито е с жълт цвят, става комплицирано и би трябвало да се борим против тези феномени благодарение на полицията. Ако този лидер го е чакала полицията на последната спирка, е можело да му бъде наложена санкция сред 12 000 и 14 000 лв.. Единственият метод да се хване подобен водач е посредством скришен клиент, в взаимна интервенция на ДАИ и полицията ", разяснява в репортажа Спас Атанасов от Браншовата камара на таксиметровите водачи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР