ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Българофобията процъфтява лекарите ни били по – крадливи от циганите


ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.

Време е Андрей Райчев да се самодепортира нанякъде, щом толкоз не му харесва тук, може и в някой израелски кибуц да се засели, примерно.

Да нахлупи една кипа и да се маха. И там да споделя, че лекарите евреи са крадливи като роми.

На тоя все му се гади от всичко Българско – за него Вазов е „ торта “, а последно тия дни повърна, че българските лекари крадели повече и от ромите „ в тая страна “.

Циганите непрестанно се гаврят с българските лекари, изключително си патят от тях тия от екипите на „ Бърза помощ “ – само че Кипата и една дума не е споделил до момента за това. Българското все му се зловиди.

Изхвърлянията му са непоносими, и той е от котилото на оня показателен българомразец Соломон Паси, който напсува на майна православието - и му се размина.

Соломон е наедрял псувач, само че и Кипата не си поплюва.

Хора като тях нямат нищо срещу да мелят и за „ езика на омразата “ – въпреки че ненавист изтича от всичките им пори, изключително омразата към Българското.

Никой не им държи сметка за словоблудствата и те умерено си плетат отровното ръкоделие.

Райчев споделил, че българските лекари са по-крадливи от ромите.

Обаче похвалил Падишаха/Бойко: настоящето му ръководство било по-добро от предходните две. Вятърът духал в платната на държавното управление.

Бойко – споделям пък аз - хвани си крепко гащите, да не ги отвее духането на слагачите.

Да се чуди човек, за какво на нашите управници им харесват лигавите славословия на сходни видове. Хем ги лъжат, хем им е сладко, наивници безподобни.

И вместо да повърнат, си мълчат, когато се гаврят с българите, даже не гъкват, като че ли са извънземни джендъри.

И по този начин българофобията процъфтява – крива, мазна, непоносимо нахална, обаче цъфти и връзва.

Райчев от години ръфа кокалите на българите. И държи всички да са наясно с това.

Може би взе участие в някакъв скришен шампионат по българофобия.

За явния – по блюдолизничество – няма какво да приказваме – там всичко е тъкмо, вятърът духа в гащите на Властта и прочие

Някои пък настояват, че вонята на откраднатите пари от КТБ надува платната на самия Райчев.

Наскоро същият Райчев се изрепчи, отново толкоз непоносимо, и изплю следващата си българофобска хула: Народът бил безочлив и хленчещ.

И никой, най-малко от малките екрани, не му се опъна.

Трябва да обозначат още един пол: телевизионни хермафродити.

Тия пък заловен някой малък шарлатанин и сладострастно го разпъват на кръст – само че, когато обругават Народа им, и едно мускулче не им трепва.

Трябва особено да се осмисли, от кое място идва това безсърдечие в телевизионните мекерета.

Защо с трогване зяпат в лигавите усти всевъзможни политически лилипути, а са толкоз безразлични, когато някакъв иноверец ругае, използва и насилва Народа.

Трябва ни още едно Председателство, само че не на Съвета на Европа - а на Българската Свяст над България на фалшификаторите.

Отгоре на всичко, наглеците си фантазират, че са доста ловки.

Казваш, че Народът е безочлив и хленчещ, напряко е нетърпимо придирчив – и по този начин изцяло амнистираш Властта, това е непоносимо г.зоцелуване.

Как да го управляваш този безочлив, нагъл, противоположен народ - и това, което е направила Властта/която и да е/ е доста, дори е прекомерно.

Излиза, че нашите политически саморасляци са напряко герои при толкоз безочлив народ, те са напряко светци – не са отговорни за нищо, никой няма право да им търси сметка. Това е свръхпозорно слагачество, смрадливо.

Добре, далаверата е толкоз ясна и толкоз примитивна, че не си коства да си губим времето с нея.

Обаче за какво овъртолват и Народа в мерзостите си, за какво го унижават, от какъв напън? Очевидно е, че го презират, имат го за едното нищо.

Както споделяше Варламов, държат се като бракониери с Народа.

И доста са смешни, когато мелят за наивността на Народа, който се доверявал на врачки, тъй като се разочаровал от “авторитетите “.

И го споделят таман хора, които към този момент трийсет години старателно поставят нимби на никаквици, кадяха и не престават да кадят тамян на „ сиви мозъци “.

Интересно, какъв брой пари изсипа през тези години Властта на подлогите си – тази дума употребява един път Бойко, по време на изборите през 2009 година.

Пак добре, че не ги назова каналджии.

Защо пък каналджии?

Ето отговора:

Руската императрица Екатерина Велика била най-щедра към любовниците си, за трийсетина години тя пръснала по тях повече от два милиарда $.

Това дава мотив на един британски посланик да каже преди време, че най-скъп е екатерининският „ канал “ /цитирам по книгата на Елинор Херман „ Сексът и кралиците “/.

Така. Православието отпратиха на майната му.

Лекарите – при ромите и даже по-долу от тях.

На образованието от дълго време му скършиха врата.

Народа го ненавиждат.

Какво следва? Каква спекулация?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР