ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Петков и Василев практически нямат власт над малка група шефове в НЕК, свързани с ГЕРБ и ДПС

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Много хора ме питат тук, дали започнахме ремонта на ПАВЕЦ “Чаира” с японските ми сътрудници, построили централата след абсурда сред Делян Добрев и Асен Василев в петък в “Панорама”, който притегли вниманието към казуса.

Пак споделям: Нищо не вършим и не се обрисува нещо да вършим, както не ни допускаха 30 години до централата след построяването ѝ, което докара до тази злополука!

Независимо от думите на Кирил Петков, преди и на Асен Василев, те на практика нямат власт над дребна група шефове в НЕК свързани с ГЕРБ и Движение за права и свободи, които вършат всичко по силите си да прикрият аргументите за пагубната повреда, да оневинят компанията изпълнявала този “ремонт”, да фалшифицират същинските аргументи, само че най-важното да не позволен японците да възстановят централата.

Готови са на всичко да не позволен да излезе истината за ПАВЕЦ “Чаира” и вършат всичко да основат документи с погрешно наличие.

Не мога да знам, за какво ГЕРБ и Движение за права и свободи са разпоредили такова държание, само че очевидно задачата им е повишение на инфлацията ползвайки високите цени на електрическата енергия и по този начин да основават публично напрежение и да се върнат по някакъв метод на власт.

Скоро сходни неща ще стартират да стават и в АЕЦ “Козлодуй”, който се подчинява единствено на руснаците и Борисов, а държавното управление не съществува за шефовете там.

Живеем в революция сред прозападното ни държавно управление, каквото и да е то, можещо или не, и воюващите против него завзели всякакви държавни територии съветски енергийни окупационни сили, които работят с поддръжката на “корупционни сепараристи” от ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР