ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Ако това го бе казал Тръмп, а не Св. Джо...

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Джо Байдън получава неуместен въпрос за сериозните равнища на инфлация. Въпросът идва от кореспондент на Fox News, най-голямата американска телевизия. Байдън не дава отговор, а при изключен микрофон споделя по адрес на репортера " малоумен кучи наследник ".

Медиите си мълчат, вършат се на разсеяни. Това не е проблем, не е офанзива против свободата на словото, не е непристойно, не е пошло, не е нападателно. Нищо не е, дори е един тип готино, щото по какъв начин по този начин ще се задават въпроси на Св. Джо? Няма по какъв начин да се задават въпроси на Джо, той е от сертифицираните " положителни ".

Представете си, в случай че същото нещо го беше направил Доналд Тръмп. Вече щеше да има палатков лагер пред Белия дом, а " Репортери без граница " щяха да издават към този момент специфичен отчет по тематиката. Ню Йорк Таймс и Вашингтон Поуст щяха да излязат с черни първи страници и надпис " Денят, в който журнализмът бе погубен ".

Но сега тишината е оглушителна. Защото са лицемери. Защото са на доста къса сиджимка от страна на елитите. Ляво-либералите (в медиите, партиите, обществените мрежи и неправителствените организации) през днешния ден са се трансформирали в една хайверна прослойка, която се самоподдържа. Придобиха медийни марки с известност и не се посвениха да я пожертват пред олтара на глобализма.

Който си мисли, че е останала капка обективизъм по света, дано намерения отново. Вече всички са в личния си окоп и каквото става в окопа е положително, а каквото става в отсрещния окоп е зло. Твоите не бъркат, враговете в никакъв случай не са прави. Проказата на отводът да се слуша другия е рецепта за война.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР