ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Защо футболните шефчета отново си избраха за господар Боби Михайлов?

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
В ДУПКАТА Защо футболните шефчета още веднъж си избраха за стопанин Боби Михайлов? Заради последните 16 години, в които българският футбол стана по-негледаем от махленско мачле в събота следобяд.

Нови гении няма, само че не тъй като не се раждат, а тъй като никой няма време и предпочитание да се занимава с тях. А и защо? Черното тото си върви, глей кво хубаво ни се получава. Аре духай там свирката. Абе, съдията, ти знаеш ли, че доста приличаш на келнер… Я ела, че отново ми се е паднала оная чаша с дупката… ха-ха-ха

Добре, това не сме ние. Ние сме другите, дето отново ще изпсуваме, ще се врътнем настрана и ще си гледаме футбол от някоя същинска лига. Но тъжното е, че през тези 16 години несъмнено доста деца в тази отвлечена страна са се родили с най-малко част от гения на Бербатов. И тъй като не им се е получило да станат положителни футболисти, им се постанова да се трансфорат в нещо друго. Например в келнери.

И още нещо. Това, което се случи през днешния ден в БФС не е нещо, което не ви визира, даже и в случай че предпочитате Рахманинов пред Роналдо. Истината е, че изборите в БФС са избори по български. 14 ноември идва. И не, Господ не е българин.

Радослав Бимбалов, Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР