ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Нещата вървят към естествения си финал

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
И по този начин...Нещата вървят към естествения си край.

Добрите остарели партии, които бяха минимизирали смисъла на парламентарния живот до края на месец март т.г, са обречени да ръководят.

Брак, женитба, годеж, венчавка. Както желаете го наричайте, само че че ще се вземат и то неприкрито, към този момент е кристално ясно.

С пословичната благотворителност на младите кумове от " ИТН " беше внушено на обруленото население, че по-добър управленец от Бойко Борисов и по-голям бюджетар от Данчо Цонев няма. И че от новите, в това число " кумовете ", безусловно нищо не става.

" Видяхте ни, жив зян сме, извинявайте... ". Това ни споделяха с ежедневните си безумия, приключили с...еякулацията на Филип и абсурда " 500К ".

А клетите протестъри, посветили близо година от живота си в трогателни опити за изгонване на Борисов и Гешев, крещейки против празни здания, към този момент си скубят косите за пропиляното време.

Ще повторят ли отново или ще се намерят нови искащи да крещят против празни здания? Ще забележим.

Единственият вид да бъде предотвратена краткотрайно или дълготрайно тази женитба, е стартирането на плана Петков-Василев още на идните избори. И да се чака да надскочат и най-смелите упования на почитатели и социолози.

Съвсем различен въпрос е дали това ще е за положително или за неприятно. Но друго за момента няма.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР