ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Когато задрънкат 30-те сребърника....и замирише на кокал

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Страшни неща стават към листите за депутати на партиите. Замирише ли на кокал, доста читави хора плюят на правила и дела и се продават за няколко сребърника. И не ми е думата за някои политици-фурнаджийски лопати а ла Гърневски, които сменят партиите си от мандат на мандат. Яд ме е за тези свестни люде, които предават и себе си.

Имам един другар, който откогато го помня гласоподава за същинските десни. Така беше и на предишните избори. Умен е, непокътнат. Сега го виждам, цъфнал в листите на ГЕРБ. Леле, майко! Какви дела ще пази, откакто европейското развиване на България там се ръководи от лицемерието и въртиопашката на един Бай Ганю.

Друг другар " пристанал " на коалиция " Аптеки, бензин и тоалетни ", както към този момент я кръстиха. И като военачалник обърка фронтовите линии, просто настъпи минно поле.

Там са и Пената, и Жеката - митове от славното ни футболно минало. Но както е споделил народът, в никакъв случай не е късно да станеш за срам - за няколко петака.

Има и други...Кокалът притегля и гладните, и ситите!

Вицът е за антихристи, само че ще го опиша. Вървяли през пустинята евреин и арменец. Вторият непрестанно питал: " Защо продадохте Христос за няколко сребърника? ". Минат двадесет метра и отново пита: " " Защо продадохте Христос за няколко сребърника? ". Питал доста пъти. Накрая на евреинът му писнало и рекъл: " Ами толкоз е коствал, мама му остаряла!.. "

Та по този начин и в нашия случай с кандидидат-депутатите, за които стана дума нагоре. Амин!

Калин Джумайски
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР