ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Фандъкова, иди във Факултетa, за да обясниш за мъртвото момче, 85% са гласували за теб

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Трети ден гъста мъгла покрива виновниците за гибелта на 16-годишното момче от разкрит кабел. Извършват се 5-6 инспекции плюс следствие от разнообразни институции. Същите институции, които е трябвало да си правят работата и в този момент нямаше да има умрял неуместно младеж. Всяка от тези структури носи виновност. Най-отгоре на управническата пирамида в столицата е кметът Йорданка Фандъкова, написа " Фрогнюз ".

85% от жителите на столичния кв. „ Факултета “, където живее фамилията на убитото момче – тъй като то е убито от безхаберието на служители и контрольори – са дали своят вот за Фандъкова. Редно е в този момент да я попитат по какъв начин по този начин стърчат кабели-убийци, а отговорни няма!

И кметът на регион „ Триадица “ Димитър Божилов дължи отговор.

Според специалисти виновните и отговорните са ясни и известни, само че сега се преценя по какъв начин да се минимализират политическите вреди от трагичната обстановка. Защото хората от „ Факултета “ ще трябват и за гласуването на 4 април…

Фандъкова досега не е споделила нищо, нито е изразила съболезнования на околните на починалото момче. Каква обаче щеше да е реакцията ѝ, в случай че починалото момче бе наследник на някой политик или върховен управленец?

И медийните подгъзници на властта дадоха своя принос за цялостната скотщина към случая: измислиха „ отговорната “ мокра обувка, „ умъртвила “ юношата. Каква свиня би трябвало да си, с цел да твърдиш сходна безсмислица, единствено и единствено да се докараш пред властимащите! Техните деца и внуци със сухи обувки ли вървят по снега? Или са в страни, където институциите си правят работата и кабели не убиват по улиците.

Всеки миг министър председателят загрижено ще разпореди нещо. Нещо, което подчинените му структури е трябвало да не позволен. Севда ще качи в мрежата няколко прочувствени лафчета, а джипката може да цъфне пред дома на покрусените родители.

Вече плъзнаха клюки, че разкешвачи са посетили „ Факултета “, с цел да тушират напрежението и да предотвратят протести под прозорците на Фандъкова. Може и да не са слухове…
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР