ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Защо не изтъргувахме участието си в Три морета срещу европодкрепа в спора със Скопие?

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
България с две ръце поддържа самодейността „ Три морета “, разбирай Балтийско, Черно и Адриатическо море, която в действителност е вековна великополска упоритост да се построи хигиеничен кордон сред Русия и Германия.

Другото име на санитарния кордон е „ фронтова линия “, само че то ще подразни Големия брат оттатък океана и съдружниците му от Новата Европа - Полша, Литва, Латвия, Естония, Унгария, Чехия, Словакия, Словения, Хърватия и България.

Българските управници имат неповторима опция и да не подразнят Големия брат, и да защитят националния интерес. Което е изкуството на огромната дипломация.

Предложението ми е както към премиера Борисов, по този начин и към президента Радев, които би трябвало да знаят, че в съвсем всички изброени страни има университетски катедри по " Македонистика ", промиващи мозъците на бъдещите политици.

Предлагам София да уведоми столиците на тези страни, че ще бъде част от плана „ Три морета “, само че при едно изискване: Всички те да поддържат България в разногласието ѝ с Република Северна Македония!

И освен това! На срещите на европейските министър председатели по „ македонския въпрос “ тези страни да гласоподават за българската позиция или най-малко да се въздържат.

Но за какво ли имам чувството, че гласът ми ще е глас в пустиня.

Политкоректна пустиня!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР