ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Медиите се отдръпват от Борисов

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Информацията, че Радев е имал контакт със инфектиран с ковид не е поднесена от инцидентен човек. Това е личност с състояние в държавната пирамида, евентуално от Министерски съвет. Защото другояче няма по какъв начин да се одобри на съществено сходен сигнал от естонските управляващи. Това мероприятие е направено на министерско равнище, тъй като въпреки всичко става въпрос за дипломатически връзки.

Това сподели пред Фрог нюз някогашният чиновник от ДАНС и специалист по национална сигурност Росен Миленов. Ето какво още посочи той:

Убеден съм, че ДАНС и ДАР няма да извършат справедлива инспекция за дейното мероприятие против президента Румен Радев в Естония, поради което президентът прекъсна визитата си. Борисов упорства за инспекция на “доброжелателите” на Радев, тъй като желае да показва бистрота. Стреми се да показа пред обществото, че не той е “доброжелателят” и да внуши, че Радев надали не си измисля тези неща.

Някой целеустремено е пуснал информацията на естонските управляващи за това, че Румен Радев и имал контакт със инфектиран с коронавирус, само че кой го е направил няма да се разбере. Съвсем ясно е, че става въпрос за мероприятие. С поръчаната инспекция Бойко Борисов желае да ни каже: “Ето, вижте, не съм аз скроил този номер. Затова ще търсим виновника”. Изобщо не ми е ясно по какъв начин ще го търсят, в случай че някой е подшушнал в неофициален диалог за контакт на президента?! Това няма по какъв начин да се потвърди. Колкото Гешев ще ревизира произхода на пачките от чекмеджето на Борисов, толкоз и ще се откри и източника на естонските управляващи, сподели още той.

На въпрос дали сходни дейности на Борисов ще спасят пропадналия му публичен имидж, той посочи: “Борисов към този момент е противен на хората. Той е завършил политически. Управляващите ще налеят доста пари по разнообразни посоки. Търсят общностите, които да усетят материалното, като по този метод се пробват да задържат властта. Но щом някой завърши с харизмата, значи и политическия му път във властта е завършил. Борисов към този момент няма кой да го крепи.

Преди доста хора му лъскаха имиджа. Медиите виждаме, че се отдръпват от него. При случая с Мишо Бирата 90 на 100 от медиите го оневиниха. Те са едно от най-силните оръжия за основаването на публични настроения. Борисов по тази причина се измъкваше чист до момента.

Медиите му сътвориха така наречен “тефлоново покритие”, с което се построи чувството, че този човек има някакви качества.

Днес това покритие към този момент го няма. Борисов залязва. Има един голям проблем, обаче и той е дали Бойко Борисов, Иван Гешеви и Делян Пеевски ще лежат в пандиза. Ако не лежат, ще има държавна мутра “Борисов 2”, държавна мутра “Борисов 3” и т. н. Тоест ще се мултиплицира модела. Затова е доста значимо тези ръководещи да понесат отговорност за незаконните си решения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР