ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата

...
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата
Коментари Харесай

Кметицата на Тетевен с чадър над горската мафия!

ФАКТИ огласява журналистически следствия от разнообразни медии, тъй като поддържа свободата на словото.
Близката на Цветан Цветанов Мадлена Бояджиева два мандата пази многочислените нарушавания и противозаконната сеч в Тетевен и Рибарица.

В продължение на пет години, макар десетките изявления в най-различни медии, безобразията на горската мафия в Тетевен и Рибарица освен не стихват, а в противен случай, тънат в цялостен комфорт, сподели следствие на NBOX.

Медията неведнъж е писала за безобразията и извращенията в региона, само че в никакъв случай не е имало нито отговор, нито реакция от някоя от държавните институции виновни за тези злоупотреби.

Всъщност у нас към този момент даже децата знаят, че с цел да се шири мафията безнаказано за това е необходим политически чадър. Такъв е и казусът в Тетевен, където близката на Цветан Цветанов кметица – Мадлена Бояджиева, е разпънала мощен политически заслон над най-големите бандити в региона.

Що се отнася до нарушаванията, те са многочислени и най-разнородни. И дума не може да става за стопанисване на общинските гори, за противозаконната сеч, за която знаят всички в двата дребни подбалкански града. Този факт обаче не безпокои нито една държавна институция, като общинската конструкция, която дава отговор за горите в Община Тетевен отпред с инж. Цветомир Симеонов, в действителност е самата глава на мафията.

За безусловно никого в града не е загадка, че с противозаконната сеч в региона се занимават доближените до него локални компании – Едноличен търговец „ Севин Миленов – Марусия Миленова “, „ Захир “ ЕООД, „ Харвест индъстрийс “ ЕООД, „ Иви 2008 “ ЕООД, „ Валд Иберг “ ЕООД, „ ИИВ МАД ЛЕС “ ЕООД и „ Рибарски лес “ ООД.

Това са единствените компании, които се позволяват до присъединяване в общинските търгове за продажба на дървесина, като за признателност всяка една компания се регистрира на инж. Цветомир Симеонов с сред 5 и 10 лева на всеки кубик дървесина, написа уеб сайтът vestnik.eu.

Местните поданици даже настояват, че компаниите Едноличен търговец „ Севин Миленов – Марусия Миленова “, „ Захир “ ЕООД са благосъстоятелност на Цветомир Симеонов, като обаче публично зад тях стоят сложени лица. Именно тъкмо тези две компании печелят и най-хубавите и близки обекти за рандеман на дървесина в цялата Община Тетевен.

След като приключат със сечта същите тези компании и техните притежатели оставят пътищата в безобразно и окаяно положение, като действително с това си деяние унищожават цялата природа в тази част на Балкана.

Няма да е неприятно министър Емил Димитров- Ревизоро вместо да обикаля единствено Рила и да изяснява по какъв начин доста скоро цялата страна ще потъне във водна рецесия, да се вдигне и да посети и Тетевенския Балкан.

Няма да е неприятно и министър председателят Бойко Борисов да възпламени джипа и вместо да обикаля единствено по автомагистралите, да отиде да види в какво е трансформирала неговата кметица един от най-красивите региони в страната ни!

Няма да е неприятно и основният прокурор Иван Гешев, който не стопира да изяснява по какъв начин бори мафията, да отиде и той в Тетевен, с цел да види персонално по какъв начин мафията си има свое царство посред пъпа на България.

Няма да е неприятно всички те да отидат и да видят по какъв начин камионите на тези компании, танспортиращи дървесина персонално по разпореждане на инж. Симеонов товарят в допълнение материал, а неговите чиновници пускат билети за доста по-малки количества от публично оповестените. Реално с това си деяние те крадат дължимите такси на страната от кубиците превозен материал.

Всъщност обстановката в тази част на благата ни татковина, както към този момент казахме нагоре не е загадка за безусловно никой, с изключение на за страната. Не е загадка, че същият инж. Цветомир Симеонов посредством компаниите си, без да има това право, прави и маркирането на насажденията в общинските гори, като прибира парите за себе си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР