Фактът, че от два месеца насам щерката на Гала се

...
Фактът, че от два месеца насам щерката на Гала се
Коментари Харесай

Горещо! Гала ще става баба, май

Фактът, че от два месеца насам щерката на Гала се е покрила, породи голям брой въпросителни. Феновете на тв водещата напълно основателно подозират, че в скоро време ще стане баба, поради обстоятелството, че Мари не е била дейна в обществената мрежа от средата на юли, което за нея е повече от извънредно, защото се занимава с инфлуенсърство.

За никого не е загадка, че Мари Будева от години е обвързана със сина на Деляна Маринова – Джуджи, с която Гала е доста добра другарка. Мари и Константин имат връзка от ученическите си години, а от скоро време заживяха в личен дом. Апартаментът им е в затворен комплекс в един от най-скъпите столични квартали.

Няма причина, която да попречва появяването на първата им рожба, поради обстоятелството, че Константин произлиза от милионерско семейство и е гарантиран финансово. След като и двамата към този момент наближават 30-те, проектите за бебе почнали да идват на дневен ред.Покрай всички тези обстоятелства, почитателите на Мари допускат, че или е бременна, или е сменила попрището, или пък се е покрила заради друга причина, която досега не е известна.

Почитателите й се надяват това да не е обвързвано със съществени здравословни проблеми. Според мълвата 56-годишната Гала нямала нищо срещу дъщеря й да я направи баба, даже я насърчавала да стартират с опитите. Припомняме, че самата тя бленуваше за второ дете преди време, само че Стефан Николов по този начин и не пожела да й подари това благополучие.

По-паметливите напомнят, че по време на почивката на Гала и Стефан през август на Малдивите, двойката бе съпроводена от дъщерята на Николов от първия му брак, само че Мари още веднъж липсваше. Предполага се, че е имала основателна причина да не пътува на далечни дистанции.

Източник: Уикенд
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР