Фактът, че говорим въобще има ли подслушвания, е първата и

...
Фактът, че говорим въобще има ли подслушвания, е първата и
Коментари Харесай

Методи Андреев: Българската демокрация се изражда в режим, щом говорим за подслушване

„ Фактът, че приказваме изобщо има ли подслушвания, е първата и една от присъщите черти, че българската народна власт постепенно, само че несъмнено се изражда в режим ”, счита Методи Андреев, който гостува  утринния блок на bTV.

Припомняме, че депутатите още веднъж  поискаха да изслушат шефа на комисията за СРС-тата.

По думите му в случай че има нарушавания при подслушването, виновни са шефовете на ДАНС и ДАТО. „ А те пред кого дават отговор – контролът принадлежи напълно на премиера Бойко Борисов ”, разясни Андреев.

„ Или министър председателят знае за тези нарушавания и си мълчи, или не знае. И при двата случая е задоволително укоримо ”, сподели още той.
 
Според Методи Андреев готвеният от Българска социалистическа партия избор на съмнение към държавното управление е в действителност избор на доверие.

„ В този парламент няма съпротива. Този избор желае да потвърди, че Народното събрание е естествен. Ако Българска социалистическа партия желаеха да бутат държавното управление, не трябваше изобщо да влизат в пленарна зала след оставката на Димитър Главчев. След две седмици най-вече щеше държавното управление да подаде оставка ”, счита Андреев.

По мотив искрите, които прехвърчат в ръководещата коалиция сред Валери Симеонов и ГЕРБ, Андреев разяснява, че над всичко стои интереса на Патриотите да останат във властта.

„ Може обаче те да последват ориста на Реформаторския блок ”, счита още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР