Фактът, че г-н Борисов не е в пленарната зала е

...
Фактът, че г-н Борисов не е в пленарната зала е
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Откажете се, г-жо Николова, защото нямате подкрепата на ГЕРБ

Фактът, че господин Борисов не е в пленарната зала е индикативен. Откажете се, г-жо Марияна Николова, тъй като нямате поддръжката на ГЕРБ. Това сподели ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Драгомир Стойнев в Народното събрание, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Валери Симеонов си отива след една срамна и дълга битка с цялото общество. Той бе патриотичната патерица на властта. Управляващата коалиция е една от най-срамните в страната и това беше ясно през цялото време “, съобщи той.

„ Станахме очевидци на доста патриотични драми. Не е имало толкоз мощна обезценка на политическото доверие у нас. Всичко това води до задълбочаване на рецесията. Смяната на избрани персони не е промяна на политиката на ръководство. На мястото на Симеонов идва следващият сурогат. Това ръководство е рисково за страната “, считат от Българска социалистическа партия.

„ Мнозинството във властта се оказва малцинство в огромната картина на обществото у нас. То не води, а следва събитията. За обществото Симеонов е от дълго време отвън ръководството. Въпрос на време е по кое време ще си отиде целия кабинет “, сподели още Драгомир Стойнев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР