Факт е, че политиците успяха да се договорят и да

...
Факт е, че политиците успяха да се договорят и да
Коментари Харесай

Журналист за политическите скандали у нас: Хора, гледайте по-малко телевизия

Факт е, че политиците съумяха да се договорят и да създадат държавно управление. А това значи непоклатимост. Ние имаме къса памет. Преди три години беше неразрешено регистрирането на партията " Няма такава страна ", само че в този момент виждаме, че имаме некоалиция, непартньори. Тоест явно при нас всичко би трябвало добре да се разбърка, с цел да се подреди. 

Това разяснява пред Нова тв психологът Ани Владимирова.

Аз самият съм призовавал хората, които въобще не могат да се понасят, въпреки всичко да седнат на една маса и да се схванат за някакви цели, за задания, които би трябвало да се изпълнят и се веселя, че това се случи. От тази позиция съм удовлетворен. Но дали одобрявам всичко и всички - не, изрично, разяснява журналистът Петър Пунчев. 



Балансът е сложен и за жалост видяхме тази година в Народното събрание много моменти на разцепление, а не на обединяване. Но въпреки всичко съм съгласна, че имаме някакъв прогрес, стъпка напред и функционираши институции. Сега въпросът е да не слагаме тази парченце " не " пред всичко и да не забравяме, че в центъра на политиката би трябвало да е индивидът, българинът, за когото  тези хора би трябвало да работят, коментира Цвета Димитрова. 

Нека свикнем с мисълта, че това е лицето на парламентарната народна власт. Аз разбирам, че хората имат разнообразни и доста проблеми, че има войни в близост. Грозно е лицето на демокрацията, което виждсаме в Народното събрание, само че по този начин се пазят тези. Аз персонално също не го одобрявам, не го и виждам, тъй като ми работи зле. само че не можем да живеем в цялостно единодушие и единодушие, както е в Москва, тъй като към този момент сме се отказали от този метод на публично развиване. Затова хората би трябвало по-спокойно да одобряват ставащото в Народното събрание, по-малко да гледат телевизия. Иначе нещата ще се успокоят, когато се усетят първите стопански и политически резултати от тези шумотевици, а такива резултати се обрисуват, има вяра Пунчев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР