Факт е, че курсовете на Наталия Кобилкина стават все по-търсени

...
Факт е, че курсовете на Наталия Кобилкина стават все по-търсени
Коментари Харесай

Кобилкина: След курсовете ми жени забременяват, хора купуват къщи за милиони

Факт е, че курсовете на Наталия Кобилкина стават все по-търсени и известни. И несъмнено има за какво. Семейната терапевтка се гордее с това, което прави, тъй като след нейните лечения и способи, дамите съумяват да забременеят, в случай, че дълго време са имали проблеми и не са успявали заради разнообразни аргументи.

В обществените мрежи сексоложката разказва в детайли своя способ на работа, който явно дава страхотни резултати и носи триумф на много хора.
Наталия не подминава и нейните завистници, като разказва в детайли по какъв начин се пробват да я имитират, само че в последна сметка се провалят, тъй като взимат упражненията от подтекста ѝ и не съумяват да реализират нейните сполучливи резултати.

Факт е, че след нейните курсове животът на много хора потегля нагоре - те забогатяват, а дамите, които имат проблеми с бременността най-сетне съумяват да заченат след много години несполучливи опити.

Кобилкина се гордее с постигнатото, като несъмнено изпитва удовлетворение, когато види позитивен резултат след курсовете си. Ето какво написа тя в персоналния си Инстаграм:

„ Повече от 22 години проучвам и уча човешката душа. Направих първия си курс за дами в детокс стратегия, когато бях на 16 години. Тогава бях първи курс студентка по логика на психиката.
Години диря алхимичната формула по какъв начин да изцелявам болката, контузиите и да оказа помощ на хората да осъществят капацитета на своята душа.
Не открих отговори в двете си висши образования по логика на психиката и психотерапия, не ги открих в книгите по философия и логика на психиката.
Започнах да сътворявам личен способ на работа и като същински откривател, тествах всичко върху самата себе си. Видях, че в моя живот стартират да се случват големи промени и трансформации, и разбрах, че ходя в вярното направление. Започнах да давам на хора моите способи. Тук към този момент стана по-интересно.
Моите клиенти идват при мен за знамение. Те желаят да ги погледна, да им кажа нещо и всичко в техния живот да се промени.
В реалност, когато човек идва и споделя проблем, моят мозъчен компютър сканира проблем (отношения с родители, родови контузии, несполучлив опит и т.н.) и споделя какво би трябвало да промени. Но от този миг започва работата на клиента. Хората, които постоянно вършат това, което споделям, имат резултат. Да, от време на време моите способи звучат необичайно, само че зад тях стои алхимия и най-после човек получава неповторим резултат. Той не схваща за какво му се случва това и му се коства просто шанс.
Много хора пробват да ме копират, взимат моите тематики, извършения дават ги на хората, без да схващат цялата алхимия на процеса – и не получават моите резултати с клиентите си.
Има хора, които взимат упражнение отвън подтекста, като не схващат дълбочината на цялата система и желаят да обезценят процеса.
Както и в медицината, при тежки болести, нито един лекар не ви дава гаранция, а единствено споделя: Дайте да пробваме.
При работата с душата е по същия метод. В множеството случаи съумяваме да помогнем.
Обичам Ви доста. Винаги ще се боря за Вашата душа и мощ, тъй като имам вяра във Вас и Вашите сили. "

По всичко проличава, че Кобилкина не обръща изключително внимание на злобарите, тъй като знае по какъв начин да им отговори и да им запуши устата.

Терапевтката съумява да съчетае потребното с приятното. Тя си изкарва ужасно в Гърция и не стопира да работи. Ето по какъв начин прекарва фамилната си отмора:

"Стигнах до фамилна отмора. Последна година доста работа и нуждая се просто да изключа мозъка. Готино да си женена за грък в такива моменти:)) Моя мъж единствено ми осведоми, че полета в 8 сутринта. Нямах концепция къде и за какъв брой отиваме. Хвърлих няколко рокли в чанта и четка за зъби и коса и готово. Той управи всички други багажи, в това число и на детето.
Озовахме се в дребния парадайс на Милос.
Това е неповторимо място, когато просто искаш тишина и успокоение със фамилията си.
Тих хотел с неповторима панорама с кисело домашно мляко на закуска. Плажове по през целия ден и тишина.
Замислих се, че на всяко място на света умее да бъда щастлива.
Обичам елементарни неща, природа, цикади през нощта, дребни китни улички. Гърция за мен постоянно най-хубавото място за отмора. Просто душата ти се отпуска тук.
Няма разкош на Франция или Лондон. Но същински неща ти печелят сърцето.
Когато съм в България, там също усещам си доста щастлива с усмивки на хора, печени чушки с розови домати, неповторима природа.
Пак и отново ще дублирам: хубостта в очите на гледащия. И в случай че ти умееш да бъдеш благополучен, ти ще бъдеш благополучен на всички места.
А вие по какъв начин през днешния ден се чувствате?
Как обичате да почивате? "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР