Факт е, че имам най-добрия поглед върху цялата пленарна зала.

...
Факт е, че имам най-добрия поглед върху цялата пленарна зала.
Коментари Харесай

Никола Минчев: Очакваме подкрепа от хора със съвет, които вярват, че има по-добър път

„ Факт е, че имам най-хубавия взор върху цялата пленарна зала. Но това не е стока за набелязване. Това са хора със съвест. Всеки един от тези народни представители от ПГ на Има Такъв Народ, който счита, че сегашния метод на дейности, които управлението му подхваща не е най-хубавият за България и не по тази причина депутатът е влезнал в политиката – се надяваме, че може да реши, че има и по-добър път ”.  Това съобщи в студиото на „ Събуди се ” ръководителят на Народно събрание от Политическа партия в коментар на въпроса има ли набелязани 12 депутати, които да поддържат актуализацията на бюджета в Народното събрание.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 104
Той беше безапелационен, че той няма лист с хора, които да отмята. „ Не мисля, че някой води прецизен лист, тъй като това не е точна просвета. В последна сметка има хора, съвест, убеждения ”.

„ Няма доказани първи имена и лица. Това е еволюционен развой, в който хората схващат накъде вървят и накъде могат да тръгнат. Категорично имам вяра, че можем да намерим тези 12 души, които да ни поддържат. Има Такъв Народ е най-очевидния избор. В Народно събрание има 240 депутати, всеки от които е със личен морал и работи по лична съвест и убеждения. Така че, всеки, който би желал да ни поддържа – това е отлично ”, уточни той. И добави: „ Няма отправени съответни предложения. Ние предлагаме – дружно да работим за бъдещето на страната ”.

Той разяснява и овакантяването на министерските кресла. „ На процедура те не са овакантени. Има подадени оставки – и то не всички. Те обаче би трябвало да минат през Народно събрание и там да гласуваме промяната на едни министри с други. Това би трябвало да стане с план на решение на Министерски съвет с лични промени. Няма законов период, който да регламентира тази процедура ”, изясни Минчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР