Факт е, че е по-вероятно да има личен мотив, отколкото

...
Факт е, че е по-вероятно да има личен мотив, отколкото
Коментари Харесай

Миролюба Бенатова за шесторното убийство в Нови Искър: МВР се опита да направи сериал от тази ужасна трагедия

Факт е, че е по-вероятно да има персонален претекст, в сравнение с професионален във връзка с това ликвидиране. Това сподели в изявление за предаването „ Нещо повече “ журналистът Миролюба Бенатова по отношение на шесторното ликвидиране в Нови Искър.
Във вестник „ 24 часа “ излезе информация, че има обвинен и той е към 50-годишен мъж, който е излежавал присъда за полови закононарушения, заяви Бенатова.

По отношение на откритото тефтерче от публицисти наоколо до колата на убитата Кети Николова, журналистът добави: Факт е, че това е нещо, което е обвързвано с една от жертвите, е намерено от инцидентни хора. Факт е, че публицистите не би трябвало да имат достъп толкоз покрай местопрестъпления. По-важното в тази ситуация е, че Министерство на вътрешните работи се опита да направи сериал от тази ужасна покруса. Беше ясно още през вчерашния ден сутринта, че джипът е открит, че дамата е открита открита, само че имаше едно дълго време, в което службите държаха обществото с илюзията, че може би дамата е причинителят и че тя е търсена. Ако не беше това поемно лице да го каже по медиите, че дамата е открита и джипът също, може би, и към днешна дата от службите нямаше да са съобщили, че тази жена не е причинителят и че се търси различен човек.

Психологът от 23 СУ " Фредерик Жолио Кюри " в София, където е учила убитата Нанси, една от жертвите от разстрела в новогодишната нощ, Анет Маринова заяви, че съучениците на Нанси са били шокирани от обстановката.

Това, което се претърпя в тази среща е възприятие за виновност. Това, което е обикновено да се преживее в сходна обстановка, защото се минава през голям брой усеща, само че изключително при децата е обвързвано с възприятие за виновност, когато си припомняме индивида, който сме изгубили, с който сме имали връзки, освен хубавите моменти, само че когато сме могли да създадем нещо по по-добър метод. Страхът витае. Той не допира единствено съучениците на Нанси, хората, които директно я познават или околните на фамилията. Чувството на боязън даже доста повече допира хората, които чуваме и разбираме от новините за тази покруса. Тук не става въпрос единствено за учениците, само че и за учителите. Класният началник на Нанси, който е бил и първият човек, към който са отправени въпросите от страна на родители и деца. Тя доста интензивно съпреживява и се нуждае от поддръжка. Съучениците на Нанси и родителите им са ужасени от бруталността на убийството и от това, че има доста незнайни.  Те са подготвени да не пуснат децата си на учебно заведение, изясни психологът.

Разговора с журналиста Миролюба Бенатова и изявлението с психолога Анет Маринова чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР