Факсимиле Ил Ресто дел КарлиноГоляма трагедия е станала в Италия

...
Факсимиле Ил Ресто дел КарлиноГоляма трагедия е станала в Италия
Коментари Харесай

Българче на 2 годинки почина в болницата в Болоня

Факсимиле Ил Ресто дел Карлино

Голяма покруса е станала в Италия с малко българско дете. 

Според родителите му имало забавяне в оказването на лекарска помощ

Ангел и Ваня, които живеят от дълги години в Италия, считат, че двегодишният им наследник Диего Георгиев е можел да бъде избавен. Според родителите, в случай че детето било преместено часове по-рано в болничното заведение на Болоня, където трябвало да бъде оперирано, можело и да оживее, съобщи " 24 часа ".

Според родителите му имало забавяне в оказването на лекарска помощ

Диего, който на 24 юли щеше да навърши две години, умря на 18 юни след стремително бързо развиване на заболяване, чийто темперамент към момента би трябвало да се откри. Това ще стане след аутопсия на 25 юни. Двамата българи, поданици на Гамбетола, провинция Форли-Чезена, са създали публично недоволство пред карабинерите на град Чезена, в резултат на което Прокуратурата на Болоня е разкрила дело за гибелта на детето. Разследване би трябвало да откри дали има забавяне и лекарска виновност за съдбовния край. Делото е за непредумишлено ликвидиране против незнайни причинители. Сега би трябвало да бъде направена нова, самостоятелна аутопсия, която да хвърли изясненост за аргументите за гибелта на детето.

Още в 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР