Fadata Group обяви, че мести служителите си в София в

...
Fadata Group обяви, че мести служителите си в София в
Коментари Харесай

Fadata мести софийския си екип в нова сграда


Fadata Group разгласи, че мести чиновниците си в София в напълно нова бизнес постройка. От там разясняват, че смяната е резултат от желанието и устрема на компанията да даде по-добри условия за основаване на последващо потомство нововъведения. Също по този начин се възнамерява и в допълнение разгръщане на софийския развоен екип.

С обща повърхност от 2200 кв.м., новият дом на Fadata се намира в една от разрастващите се бизнес местоположения, ситуирана сред бул. Никола Вапцаров и бул. Черни връх. Фирмата е заела трите последни етажа в бизнес постройка M Plaza, където ще се разположат близо 180-те ѝ чиновници.

 Fadata мести софийския си екип в нова постройка

„ Това беше от дълго време планувана стъпка в развиването на компанията в България. Офисът ни тук е нашата съществена инженерна база, а също по този начин тук е фокусирано огромна част от потребителско ни обслужване и поддръжка – показа Джон Макдоналд, изпълнителен шеф на Fadata. – Тук е сърцето на компанията. Очакваме да запазим темповете на напредък и да увеличим още повече екипа в София. Нашата цел е в идващите години Fadata да стане един от водещите играчи на този пазар. “

Дизайнът на офис средата, решен най-вече в цветовете синьо, жълто, черно и сиво, подхожда на корпоративната просвета на компанията. От там изясняват, че интериорът на новия офис следва всички съвременни трендове и има всички улеснения за приятна работна атмосфера.

В допълнение към работните площи, офисът разполага с 10 зали за срещи, 7 места за осъществяване на телефонни диалози, пространства за отдих, две огромни и няколко по-малки кухни. Сградата е приспособена за хора в неравностойно състояние.

Служителите на компанията ще имат опцията да употребяват услугите на състезателен център, ситуиран на първия етаж в постройката.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР