Facebook страница разпространи кадри, на които се вижда как полицаи

...
Facebook страница разпространи кадри, на които се вижда как полицаи
Коментари Харесай

Защо полицаи бяха заснети да пренасят мебелите на Любена Павлова

Фейсбук страница популяризира фрагменти, на които се вижда по какъв начин служители на реда придвижват и товарят мебели на предпазен очевидец, който охраняват. Става дума за Любена Павлова, известна като някогашната брачна половинка на Петьо Петров – Еврото, който е разгласен за търсене. В телевизионно изявление преди време тя показа, че се опасява за живота си. Назначена й беше защита.



От Министерство на вътрешните работи обясниха, че става въпрос за високо рисково място и с оглед да се обезпечи защита на лицето е трябвало да се намесят, с цел да излязат по-бързо от паркинга.

Снимките са задоволително красноречиви до какво положение сме доведени. Това е било единственото, което сътрудниците са могли да създадат в тази обстановка. Колкото и грозно да звучи, това са хора, отделени от директните им отговорности по защита на публичния ред и вътрешната сигурност на жителите. За страдание, над 160 сътрудници се занимават с такива неща. Хронични са проблемите в системата на Министерство на вътрешните работи. Необходима е незабавна промяна. Със предпазените очевидци се върви на фризьори, нощни заведения. При нас самите очевидци или не са с тази голяма нужда от отбрана, която се показва, или тотално не осъзнават обстановката, в която са. Едва ли е било толкоз незабавно да се сменят мебелите, разяснява в ефира на NOVA „ Здравей, България ” Илия Кузманов, заместник-председател на УС на СФСМВР.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР