Фабио Фонини и Аляж Бедене изиграха един изключително оспорван двубой

...
Фабио Фонини и Аляж Бедене изиграха един изключително оспорван двубой
Коментари Харесай

Високо напрежение: Фонини и Бедене в разгорещен спор, наложи се намеса на съдията

Фабио Фонини и Аляж Бедене изиграха един извънредно оспорван дуел в откриващия кръг на АТР 250 конкуренцията на клей в Хамбург, приключил с 6:3 3:6 7:6(5) в интерес на италианеца. Истинската драма обаче се развихри след края на срещата, защото двамата състезатели влязоха в развълнуван устен спор по отношение на отпечатък от топка по време на решителния тайбрек.

При поздрава на мрежата словенецът изглеждаше изпълнен с гняв към своя конкурент, към който се обърна с думите: " Всеки път, когато играем, правиш нещо сходно ". Фонини изглеждаше заинтересован от изреченото от противника си и изиска пояснение, при което Бедене изрази недоволството си от държанието на италианеца по време на тайбрека. Според словенеца неговият съперник преднамерено е показал неверен отпечатък на основния арбитър при инспекцията на топката, с цел да може точката да бъде присъдена на родения в Сан Ремо тенисист.

Скандалът сред двамата бе напът да прерасне във физическа кавга, само че тогава съдията на стола - французойката Орели Турт, се опита да предотврати разрастването на разногласието. Впоследствие състезателите отидоха да видят наново въпросния отпечатък, но по този начин и не съумяха да реализират единодушие и продължиха да насочат взаимни обвинявания.

Strong tension between Fabio Fognini and Aljaž Bedene at the end of their clash
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР