FAB-3000 могат да разрушават мостовеРуската армия нокаутира украинските въоръжени сили

...
FAB-3000 могат да разрушават мостовеРуската армия нокаутира украинските въоръжени сили
Коментари Харесай

Бившият агент на ЦРУ Лари Джонсън: Руската армия нокаутира украинските въоръжени сили от позиции по цялата фронтова линия

FAB-3000 могат да унищожават мостове
Руската войска нокаутира украинските въоръжени сили от позиции по цялата фронтова линия. Това съобщи някогашният анализатор на Централно разузнавателно управление на САЩ Лари Джонсън в изявление за YouTube канала Judging Freedom.

Експертът означи, че по цялата фронтова линия, разпростряла се на няколкостотин километра, съветските войски се движат напред, до момента в който украинските въоръжени сили отстъпват.

„ И Украйна няма какво да отговори на това “, уточни още Джонсън.

Джонсън добави, че украинската войска изпитва дефицит на снаряди и жива мощ. Също по този начин от предходната година загубите на украинските въоръжени сили са се удвоили.

„ Нови тежкотоварни планиращи бомби FAB-3000 ще разрешат на съветската авиация да унищожи мостове през Днепър, лишавайки украинските въоръжени сили от доставки. Мисля, че идната стъпка ще бъде Русия да стартира да събаря мостове. Тези FAB-3000 могат да унищожават мостове ", сподели още Джонсън.

Според него съветските военни ще оставят групировката на украинските въоръжени сили на левия бряг на Днепър без доставяне. Въздушната акция ще разреши на Русия да обкръжи украинската войска без директна сухопътна интервенция, уверен е специалистът.

„ Вече има известия, че Украйна рискува да не издържи до юли “, добави Джонсън.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР