F-35 почти подрязва дърветата при невероятно излитане от полето на Boeing

...
За феновете на военната авиация авиошоутата предлагат може би най-добрите
Коментари Харесай

За феновете на военната авиация авиошоутата предлагат може би най-добрите редовни възможности да видят реактивни самолети и други самолети, преминаващи през техните крачки, с възможност да станат свидетели на спиращи дъха маневри и други, понякога експлозивни изпълнения. Но за един щастлив фотограф, стелт изтребител F-35A на ВВС на САЩ на път за дистанционно представяне предостави зашеметяващ — и много висцерален — собствен спектакъл.

Много впечатляващата поредица от ниско ниво, видяно по-долу, е записано от Андрю Кинг, чиито други видеоклипове и снимки си струва да разгледате на страницата му в Instagram.

https://twitter.com/webflite/status/1697064006991622246?s=20< /p>

Видеото, което Андрю любезно сподели с The War Zone, е заснето на 7 август миналата година, но очевидно едва наскоро е публикувано в неговия акаунт в Instagram. Кадрите показват реактивен самолет, управляван от демонстрационния екип на F-35A Lightning II.

Според военновъздушните сили, ролята на демонстрационния екип е „да демонстрира уникалните въздушни способности на най-модерния пети самолет на военновъздушните сили многоцелеви стелт изтребител от поколение … както и подчертава историята на службата на ВВС чрез полети за формиране на наследство.“

Във видеото виждаме F-35 да прави много нисък преход от King County International Летище, известно също като Boeing Field, на пет мили южно от центъра на Сиатъл, Вашингтон. Самолетът — управляван от демонстрационния пилот майор Кристин „Бео” Улф от 388-мо изтребително крило във военновъздушната база Хил, Юта – напускаше базата, за да изпълни рутинната си демонстрация над езерото Вашингтон, като част от авиошоуто на Boeing Seafair.< /p>

https://www.youtube.com/watch?v=WZyNf-GISys

Същият F-35A изпълнява над езерото Вашингтон, включително изстрелване на ракети, по време на Seafair Air 2022 Покажи:

https://www.youtube.com/watch?v=NShwHGOA9sM

Андрю ни каза: „Приятелят ми докара камиона си и ние стояхме върху него и не очаквайте да изпитате това. Но беше страхотно!“

Разположени в непосредствена близост до парк и почти точно в северния край на пистата, Андрю и неговият приятел бяха почти отнесени от носа си от излитащия самолет – по-конкретно от мощността на неговия двигател F135, който може да изпомпва общо 43 000 паунда тяга, и изключително мощните крила на F-35.

Дърветата от отсрещната страна на пътя се виждат да се тресят силно, докато F -35 се изкачва в стръмно изкачване, влачейки видими обратни следи след себе си.

Още един видеоклип на заминаването на F-35A за авиошоуто Seafair 2022:

https:/ /www.youtube.com/watch?v=sbwiEUPtArw

„От опит, F-35 генерират много турбуленция, дори когато току-що се приземяват“, каза Андрю.

https://twitter.com/Aviation_Intel/status/1674611379419090944?s=20

Почитателите на военната авиация без съмнение ще завиждат колко близо до действието успя да се доближи Андрю в този случай – още повече впечатляващо, тъй като той го направи, без дори да присъства на авиошоуто.

Свържете се с автора: [email protected]

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР