Ейдриън Нюи не успя да изключи напускането на Red Bull

...
Ейдриън Нюи не успя да изключи напускането на Red Bull
Коментари Харесай

Ейдриън Нюи подхранва слуховете за напускане на Red Bull в първите коментари след предложението на Aston Martin F1

Ейдриън Нюи не съумя да изключи напускането на Red Bull на фона на спекулациите, че може да бъде изкушен от голямо предложение на Aston Martin.

Дизайнерската легенда на Формула 1 Нюи е с Red Bull от 2006 година и е управлявал основаването на всеки един от колите на отбора, печели трофеи. На 65 години, той в този момент служи като техен основен механически шеф, до момента в който техническият шеф Пиер Уаш следи ежедневното развиване на техните спортни машини.

Но той може да бъде изкушен от концепцията за ново предизвикателство - и голяма заплата. Говори се, че Лорънс Строл, милиардерът притежател на Aston Martin, персонално е предложил голяма оферта на Нюи на Гран при на Саудитска Арабия предишния месец.

65-годишният не пътува до Гран при на Австралия, само че беше като Макс Верстапен завоюва неделното съревнование в Япония. Говорейки пред RacingNews365 в Suzuka, в първите си обществени мнения, откогато беше обявено за офертата на Aston Martin, Нюи сподели, че не е мислил доста за това,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР