„ЕЙ И ЕС – 3C Марица Изток 1“ изразява сериозна

...
„ЕЙ И ЕС – 3C Марица Изток 1“ изразява сериозна
Коментари Харесай

ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово“ : Работодатели ни клеветят

„ ЕЙ И Европейски Съюз – 3C Марица Изток 1 “ показва сериозна угриженост по отношение на продължаващата акция на ръководителите на национално показаните работодателски организации в България, ориентирана към основаване на атмосфера на непоносимост към Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово “, която е една най-големите и съвременни мощности в България и има основна роля за сигурността на доставките на електрическа енергия и енергийната самостоятелност на страната ни.

Това се показва в публична позиция на американските централи.

Жалбата, подадена минaлата седмица от ръководителите на работодателските организации до Омбудсмана на Република България госпожа Мая Манолова, съдържа изцяло погрешни обвинявания към нашата компания.

Категорично отхвърляме сходни обвинявания, които не почиват на действителни доказателства и са ориентирани към уронване на престижа на компанията и нанасяне на вреди на нашия бизнес в България.

Сериозно сме загрижени, че сходни преднамерени опити за дискредитиране на най-големия интернационален вложител в България утежняват капиталовия климат и слагат под въпрос неприкосновеността на договорните съглашения в страната.

„ ЕЙ И Европейски Съюз – 3C Марица Изток 1 “ още един път удостоверява своя ангажимент за тясно съдействие с българските управляващи за възстановяване на капиталовия климат в страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР