Европредседателството завършва по достоен начин за България. Това каза министърът

...
Европредседателството завършва по достоен начин за България. Това каза министърът
Коментари Харесай

Павлова: Нямам самоцел нито да съм министър, нито да съм евродепутат

Европредседателството приключва по заслужен метод за България. Това сподели министърът за българското европредседателство Лиляна Павлова. Мисията беше изпълнена сполучливо, добави тя.
„ България промени имиджа си и е заслужен и почитан сътрудник в Европа. Българите имаме с какво да се гордеем”, акцентира Павлова.
Трябва да имаме повече самочувствие и убеденост в себе си, тъй като показахме, че можем, знаем и с нищо не сме по-лоши, добави тя. По думите ѝ вотовете на съмнение към кабинета не са помрачили европейското ни председателство.
Според Павлова тематиката за Западните Балкани е препотвърдена в общоевропейския дневен ред. Тя посочи, че Западните Балкани са приоритет и за австрийското председателство след нашето дружно с тематиките „ Сигурност и миграция” и „ Дигитална Европа”.
„ Виждаме цялостна последователност на нашите старания и работа”, заключи Павлова.
На въпрос дали ще води листата на ГЕРБ на евроизборите, тя отговори: „ Това е решение, което партията ще вземе”. „ Нямам нито самоцел да съм министър, нито самоцел да съм евродепутат. За мен е значимо да имам добра реализация там, където мога да осъществявам експертизата, която натрупах”, акцентира Лиляна Павлова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР