Европейците, които ще пътуват с автомобилите си във Великобритания в

...
Европейците, които ще пътуват с автомобилите си във Великобритания в
Коментари Харесай

Зелена карта за Великобритания в случай на Брекзит без споразумение

Европейците, които ще пътуват с колите си във Англия при положение на Брекзит без договорка, ще би трябвало да имат „ Зелена карта “, предизвести английската Асоциация на застрахователните сдружения.

Милиони британци, които ще пътуват в страните от Евросъюза, също ще би трябвало да се снабдят с спомагателни документи след 29 март 2019 година, в случай че Обединеното кралство излезе от Европейския съюз без съглашение, настояват британски застрахователни компании.

Генералният шеф на Асоциацията на английските застрахователи Хю Еванс съобщи: „ Тъй като наподобява все по-възможно Англия да напусне Европейски Съюз без съглашение, бихме желали всичките ни клиенти да са осведомени за това и какво то значи за тях. Ако живеете в Северна Ирландия и шофирате в Република Ирландия, или в която и да било друга страна от Европейския съюз, ще ви би трябвало Зелена карта, с която да докажете, че имате застраховка. Тя ще се издава гратис към застраховката “.

Миналата година Англия се контракти с европейските застрахователни управляващи да отстранен нуждата от Зелена карта при положение на Брекзит без съглашение. Но този документ към момента не е утвърден от Европейската комисия.

В момента без зелени карти се пътува във всички държави-членки на Европейски Съюз, Андора, Швейцария и Сърбия. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР