Европейското подразделение на Toyota анонсира първите подробности за новата- втора,

...
Европейското подразделение на Toyota анонсира първите подробности за новата- втора,
Коментари Харесай

Toyota показа Hilux GR SPORT II

Европейското поделение на Toyota анонсира първите детайлности за новата- втора, версия на Hilux GR SPORT и разгласи, че пикапът ще бъде стартиран на пазара след към една година.

Toyota Hilux GR SPORT II ще получи напълно нови и особено усъвършенствани окачване и спирачна система, усъвършенствана система за ръководство и непоклатимост, отличаващи се дизайн детайли и нова мултимедийна система с безжична синхронизация на мобилен телефон посредством Android Auto и Apple CarPlay.

Hilux GR SPORT II, който е създаден и въз основата на събраният от Toyota опит в ралита за устойчивост, включително и рали Дакар, ще предложи товароносимост от 1000 кг, опция за изтегляне на ремаркета с тегло от до 3500 кг

Задвижването на пикапа е поверено на 2.8-литров мотор с оптималната мощ от 204 конски сили и оптимален въртящ миг от 500 Нм, който е смесен с 6-степенна автоматизирана предавателна кутия.

Заявки за закупуването на Toyota Hilux GR SPORT II ще стартират да се одобряват през първата половина на идната година, а първите доставки към клиенти се чака да бъдат осъществени през втората.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР