Европейското подразделение на Ford обяви, че на фона на актуалната коронавирус ситуация

...
Европейското подразделение на Ford обяви,
че на фона на актуалната коронавирус
ситуация
Коментари Харесай

FORD въвежда програма Без докосване в европейската си сервизна мрежа

Европейското поделение на Ford разгласи, че на фона на настоящата коронавирус ситуация в ЕВропа, компанията поставя началото на нова стратегия No Touch (Без докосване) в своите сервизни центрове, която има за цел да се увеличи общото качеството на обслужването и гарантирането на по-високо равнище на безопасност за клиентите.

Основният акцент в новата стратегия No Touch на Ford е дезинфекцията на автомобила преди предаването му на притежателя след приключването на сервизните дейности или гаранционните обслужвания.

Според новата стратегия No Touch на Ford, по време на своята работа чиновниците на компанията носят ръкавици за еднократна употреба, на кормилото, скоростния лост и седалката на лидера се слага защитно найлоново покритие, а контактният ключ и интериорът като цяло получават допълнителна стерилизация.

Програмата стерилизация No Touch включва също по този начин видео запис на осъществените от сервизните служащи на Ford действия, както и разбивка на ценообразуването, който може да бъде предварително прегледан от клиента и той да даде своето одобрение.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР