Европейското първенство ще покаже докъде е стигнало нивото на националния

...
Европейското първенство ще покаже докъде е стигнало нивото на националния
Коментари Харесай

Александър Везенков: Групата ни за Евро 2022 е много тежка

Европейското състезание ще покаже до каква степен е стигнало равнището на националния отбор. Това мнение изрази един от водещите ни играчи по баскетбол Александър Везенков. Според него фантазията да играе в НБА остава жива, само че действителността го задържа и през този сезон в Олимпиакос.

Утре в Панагюрище България стартира подготовката за Европейското състезание. Шампионатът стартира на 1 септември и ще бъде излъчено по Българска национална телевизия.

За едно от четирите места, които дават право на присъединяване в идната фаза отборът ни ще се бори с отборите на Испания, Турция, Грузия, Черна гора и Белгия.

„ Имаме доста работа, знаем, че групата на Европейското е доста комплицирана, доста сложна, и би трябвало да сме на 100% и физически, и душевен, с цел да покажем, че можем да играем равностойно против всеки един тим “, показа Александър Везенков.

„ Аз пребивавам с действителността, към този момент съм на такава възраст, че имам упоритости и фантазии, само че където е най-добре за мен, там би трябвало да се развъртвам “, добави Везенков.

Повече от Александър Везенков във видеото.

Автор: Мартин Гошев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР