Европейското ни председателство още се дава за пример. Цяла Европа

...
Европейското ни председателство още се дава за пример. Цяла Европа
Коментари Харесай

Борисов с ексклузивен коментар за АЕЦ Белене и Южен поток и жестока атака срещу БСП

Европейското ни председателство още се дава за образец. Цяла Европа 6 месеца приказва за България и това, което прави България за Западните Балкани. Колегите от Западните Балкани го оцениха. Това съобщи във Велико Търново по време на осмата политическа академия на Жени ГЕРБ „ България с небосвод Европа 2023 “  министър-председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, написа Блиц.

„ Видяхте по какъв начин реагираха и Ципрас, и Заев. Ако не бяхме ние почнали Договора за добросъседство, в случай че не го бяхме подписали, в случай че не бяхме помагали за целия този развой...
Това, което вършим с сътрудника Ципрас по пристанищата – гръцките и българските, до Русе, това, което ги събра четворката във Варна и се трансформира в събитие... ”, разяснява министър председателят.
 
Той сподели още, че строителството на пътищата върви с цялостна мощ. „ Към Търново ще минат два лота бързо. „ Струма ” се строи интензивно. Целта е да има съгласуваност с нашите съседи. Като има съгласуваност, има и бизнес ”, акцентира той.

„ Никой повече от нас не е подвластен от Черно море. България печели милиарди от туризъм и не ни е все едно дали там ще се изпълни с бойни кораби и ще се водят бойни дейности. Балансираните ни връзки с Русия в това отношение са доста значими.

По енергийните планове... Аз се чудя, като се пенсионирам, Българска социалистическа партия какво ще приказват по конгресите си. „ Южен поток ” бе спрян след наказателна процедура от Брюксел поради корупция по време на мандата на Българска социалистическа партия. А през вчерашния ден разбрах, че аз съм го спрял. Да, Борисов го спря, откакто имаше наказателна процедура. „ Бургас-Александруполис ” бе спрян в резултат на страха на еколозите от заплаха от разливи.

За АЕЦ „ Белене ” - в този момент имаме два лични реактора и посредством конкурс търсим искащи да влагат в този план. За каква взаимозависимост става въпрос? ", попита министър председателят. 

" В най-тежките времена за Турция и за Европейски Съюз всички сътрудници в Европа се съгласиха срещата ЕС-Турция да се организира във Варна. И факт е, че след тази среща доста европейски водачи започнаха да се срещата с Ердоган ", акцентира той. 
 
„ Със Съединени американски щати работим извънредно добре. Правим всичко допустимо, като положителни сътрудници, да имаме въоръжение, което да е съвместимо освен с армиите на НАТО, само че и да увеличи опциите ни като страна сътрудник. В връзките си със Съединени американски щати, с Русия, с НАТО, с Европейски Съюз подхождаме партньорски и в полза на България ", уточни още Борисов.   

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 6 секунди) Рейтинг: 2392 | Одобрение: 1162 О, Боже... на този му умря циганката и взе самичък да се фука.   Гняв https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР